Tandarts in Rotterdam

wilt u ‘s avonds naar een Tandarts in Rotterdam ? Mondzorg Erasmus is drie avonden in de week geopend, waardoor u altijd snel op afspraak kunt komen voor de nodige controles of behandelingen.

Thaise massage in Amsterdam

Kom volledig tot rust met een thaise massage in Amsterdam bij massagesalon Thai Thara. Aantrekkelijke tarieven en meerdere behandelingen mogelijk.

Kosten micro haar pigmentatie

Een herstelde haarlijn hoeft niet duur te zijn. Bekijk de Kosten van micro haar pigmentatie en beslis of u de naderende kaalheid gaat bestrijden!

Mondhygiënist Amsterdam

Heeft u behoefte aan een afspraak met een mondhygiënist Amsterdam ? Neem dan contact op met de tandartspraktijk van T. Broekman-Teggelaar en E. Broekman in de Rievierenbuurt van Amsterdam-Zuid. Daar kunt u ook ‘s avonds terecht.

Tandartsstoelen

Bent u tandarts, orthodontist of mondhygiënist? Dan is het belang van een comfortabele en veelzijdige tandartsstoel van erg groot belang voor uw prakijk.

Tandartsen in Wijk Bij Duurstede

Zorgcompas raadt u aan om een afspraak te maken bij Dental Friends als u woonachtig bent in de regio Wijk Bij Duurstede. Het gekwalificeerd en vriendelijk personeel helpt u graag verder bij uw klachten of plant u in voor een periodieke controle.

Autisme

Zorgen voor kinderen of volwassenen die lijden aan een vorm van autisme, kan erg lastig zijn. Gelukkig zijn er verschillende instanties gericht op autismebegeleiding en -zorg, zoals Zorg La Fleur die zich inzetten om familie van mensen met autisme te ontzorgen.