Zorg compas

Sanitaire hulpmiddelen zorgen voor comfort en veiligheid

Sanitaire hulpmiddelen zorgen voor comfort en veiligheid

Geplaatst op

Met sanitaire hulpmiddelen zorg je in elke badkamer en toilet een stuk veiliger zal worden waardoor je direct een beter comfort ervaart. Dit is zeker belangrijk wanneer je mindervalide bent of andere problemen ervaart. Waardoor je met de nodige aanpassingen en beschikbare hulpmiddelen toch zelfstandig bent.

Het juiste soort bad kiezen

Soms lukt het niet meer om in een normaal bad te stappen. In dat geval kun je voor een ander soort bad kiezen waar dit wel kan. Je kunt dan aan een instapbad, inloopbad of een bad met deur kiezen. Welke je makkelijk kunt aanpassen aan je voorkeuren omdat er heel veel verschillende hulpmiddelen te koop zijn. Hulpmiddelen om het comfort te verhogen tot noodzakelijke hulpmiddelen om ├╝berhaupt te kunnen douchen.

Ben je benieuwd geworden wat er allemaal te koop is? Kijk voor de beste sanitaire hulpmiddelen op Sani-Assist.nl. Een grote collectie met hoogwaardige veiligheidseisen.

sanitaire hulpmiddelen

Hulpmiddelen voor onder de douche

Als een bad geen oplossing biedt kun je denken aan hulpmiddelen voor onder de douche. Om je eigen vast te houden tijdens het douchen door het inzetten van grepen. Maar ook om bijvoorbeeld zittend te douchen. Er zijn prachtige hulpmiddelen die het douche minder zwaar maken. Waardoor je zelfstandig kunt douchen zonder beperkingen. Omdat er aan alles is gedacht. 

Zelfstandig naar het toilet kunnen

Is naar een normaal toilet gaan niet meer vanzelfsprekend? Kies dan voor een toilet met handige beugels. Waaraan je kunt vasthouden. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om met je rollator tot aan het toilet te komen. Je kunt dus zelfstandig en veilig naar het toilet gaan op momenten dat je dit zelf wilt. Wat voor veel mensen van grote waarde is.

Gerelateerde berichten

Rugpijn verlichten met houding correctoren

Heb je last van chronische rugpijn? Zo ja, dan ben je niet de enige. Naar schatting 80% van de volwassenen krijgt in zijn leven te maken met een of...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden