Zorg compas

Op zoek naar bijzondere assieraden?

Op zoek naar bijzondere assieraden?

Geplaatst op

Ben jij op zoek naar mooie assieraden? We krijgen vroeg of laat allemaal te maken met verlies. Wanneer je iemand verliest die een groot deel van jouw leven uitmaakte, is het een troostend gevoel om iets tastbaars, dicht bij je te kunnen houden. Met het as van de overledene, zijn er meerdere mogelijkheden om jouw dierbare op een eervolle manier te herdenken. Met assieraden bewaar je de as in een sieraad wat je altijd dicht bij je draagt. Zo heb je een persoonlijke manier om je dierbare te herdenken. 

Ook kan je ervoor kiezen om de as van de overledene te bewaren in een urn. Deze kan je in verschillende ruimtes bewaren zoals een urnengraf of in je woning. Zo kan je de urn een mooi plekje geven om jouw dierbare te herdenken. De urnen zijn te verkrijgen in verschillende groottes en stijlen, waardoor je altijd een urn vindt die goed bij jou en jouw dierbare past.

Ashanger als assieraad

Er is een breed assortiment aan assieraden te verkrijgen. Zo kan je ervoor kiezen een ashanger aan te schaffen. Hierbij wordt een kleine hoeveelheid as in de hanger verwerkt, die met behulp van lijm goed wordt afgesloten. Met een ketting heb je een compleet sieraad met een diepe betekenis. De overledene draag je niet alleen emotioneel, maar ook fysiek dicht bij je hart. Een ashanger is in prachtige ontwerpen te verkrijgen. Zo kies je voor een gouden hart, die symbool staat voor het gouden hart van jouw dierbare, of twee zilveren handen handen die symbool staan voor de bijzondere band die jullie hebben. Met assieraden zorg je ervoor dat je een manier hebt om je dierbare op een mooie manier te eren.

Asring als eerbetoon

Naast een ashanger, kan je er ook voor kiezen de as van de overledene in andere assieraden te verwerken. Draag je zelf geen kettingen? Dan kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een asring aan te schaffen. Door de naam en geboorte en sterfdatum in de ring laten graveren eer je de overledene op een bijzondere manier. Een ring is een sieraad dat je altijd kunt dragen. Door gebruik van kwalitatief zilver of goud is de ring te allen tijde te dragen en blijft er mooi uitzien. Er zijn verschillende stijlen te verkrijgen. Zo kan je voor een subtiele zilveren asring kiezen, of een opvallende gouden ring met vingerafdruk van de overledene. Zo heb je een extra persoonlijk assieraad die je altijd kunt dragen.

UitvaartStore | De uitvaartwinkel van Nederland.

Asarmband of asbedel

Ben je al in het bezit van een armband die je graag draagt? Met een asbedel bewaar je de as van de overledene in een bedel die je aan je armband bevestigd. Zo kan je zelfs meerdere bedels aan dezelfde armband bevestigen, bijvoorbeeld om je grootouders as bij elkaar in assieraden te dragen. Mocht je zelf nog geen armband hebben, zorg je met een asarmband ook dat je jouw dierbare dicht bij je draagt. Er is hierbij veel keuze in verschillend materiaal waar de armband van is gemaakt, bijvoorbeeld leer, denim of stijlvol zilver of goud. Kies voor het eren van jouw dierbare het sieraad wat het beste bij jou past. Zo draag je altijd een stukje van jouw overleden dierbare bij je.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden