Zorg compas

Met botox fronsrimpel weghalen?

Met botox fronsrimpel weghalen?

Geplaatst op

Met botox fronsrimpel verminderen zorgt ervoor dat je er een stuk jonger uit komt te zien. Rimpels in het voorhoofd worden ook wel fronsrimpels genoemd, omdat deze rimpels door het fronsen kunnen ontstaan. Als je onbewust veel fronst, kan dit ervoor zorgen dat je dergelijke rimpels krijgt. Als je ouder wordt zullen deze rimpels eerder ontstaan. Dan maakt de huid namelijk minder collageen aan, waardoor er eerder rimpels verschijnen. Met botox is het mogelijk om fronsrimpels, maar ook veel andere rimpels weg te halen. Ben jij benieuwd naar de werking van botox? Dan is het aan te raden om door te lezen.

Waarom met botox fronsrimpel verminderen of verwijderen?

Botox geeft zeer mooie resultaten. In sommige gevallen zullen je fronsrimpels nauwelijks meer zichtbaar zijn. Misschien weet je nog wel dat botox een aantal jaar terug nog een taboe was. Niemand gaf toe botox te gebruiken. Tegenwoordig is botox niets meer om je voor te schamen. Het is een middel dat ontzettend goed werkt en bijna iedereen gebruikt het. Botox fronsrimpel is vooral populair geworden omdat zoveel bekendheden het gebruiken.

Botox werkt zo ontzettend goed omdat het ervoor zorgt dat zenuwen niet meer met de spiertjes rondom de fronsrimpels kunnen communiceren. Hierdoor zorgt botox fronsrimpel ervoor dat je niet meer kunt fronsen. Dit leidt er vervolgens weer toe dat de rimpels zullen verdwijnen of verminderen. Botox werkt dus echt zeer goed tegen dit type rimpels.

Ook zeer geschikt voor andere soorten rimpels

Botox fronsrimpel werkt ontzettend goed, maar ook voor andere rimpels kan het middel geschikt zijn. Dat is echter afhankelijk van de oorzaak van de rimpels. Botox zorgt ervoor dat de spiertjes geen signalen meer krijgen om zich aan te spannen. Hierdoor zullen rimpels die het gevolg zijn van spiersamentrekkingen vaak snel verdwijnen. Rimpels die niet gerelateerd zijn aan spiersamentrekkingen zullen echter niet verdwijnen als gevolg van een botox behandeling. Andere rimpels die je goed kunt behandelen met botox zijn bijvoorbeeld kraaienpootjes en rimpels rondom de mond.

Botox fronsrimpel, hoe vaak?

Botox fronsrimpel werkt niet voor altijd. Na vijf maanden is je gezicht meestal alweer zoals voor de behandeling. Daarom is het aan te raden om regelmatig terug te komen voor een behandeling. De specialist in de kliniek kan je precies vertellen hoeveel injecties je jaarlijks ongeveer nodig zal hebben. Zo weet je exact hoe vaak je terug moet komen als je het resultaat zo wilt houden.

Wanneer zie je resultaat?

Het resultaat van botox kun je vaak al ontzettend snel zien. Na een aantal dagen beginnen de rimpels al een stuk minder te worden. De behandeling doet bovendien niet veel zeer en ook na de behandeling hebben de meeste mensen weinig bijwerkingen. Mocht de huid opzwellen, dan kun je deze het best even afkoelen. Botox is niet gevaarlijk als het geïnjecteerd wordt door een specialist. Ben je benieuwd naar de resultaten die je kunt verwachten? Bezoek dan de website van een kliniek die gespecialiseerd is in botox. Hier vind je vaak veel afbeeldingen die je een beeld geven van wat je kunt verwachten.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden