Zorg compas

Een strakkere kaaklijn door een filler behandeling

Een strakkere kaaklijn door een filler behandeling

Geplaatst op

Naarmate je ouder wordt verandert ook het lichaam. In sommige gevallen is er sprake van een verandering waar je zelf minder blij van wordt. Zo kan een kaaklijn wat meer gaan hangen en krijg je daardoor bijvoorbeeld meer hamsterwangen of lijkt het of de kaak aan de voorkant wat meer vierkant is. Het laten uitvoeren van een kaaklijn filler behandeling is een van de manieren waarop je dit kunt oplossen. Maar wat houdt de behandeling in en wat zijn nu precies de voordelen van deze behandeling? Dat lees je hier!

Wat is een kaaklijn filler behandeling?

Een kaaklijn filler behandeling is een behandeling waarbij aan de hand van fillers de kin en de kaaklijn strakker gaan staan. Op deze manier is de kaaklijn zichtbaar strakker en krijg je een jeugdige uitstraling. Hamsterwangen en mogelijke andere zaken worden op deze manier gecorrigeerd. Bij een kaaklijn filler behandeling wordt gebruik gemaakt van veilige fillers en profiteer je direct van een zichtbaar effect. 

Ontdek de voordelen van de behandeling

Wat zijn de belangrijkste voordelen van een kaaklijn filler behandeling? Er zijn verschillende redenen om voor een dergelijke behandeling te kiezen. Hier vind je de grootste voordelen:

  • Strak resultaat: een kaaklijn filler behandeling zorgt ervoor dat je kaaklijn weer strak is waardoor je meteen een jeugdige uitstraling krijgt.
  • Goede kwaliteit fillers: een goede kliniek gebruikt alleen natuurlijke en veilige fillers van merken als restylane en juvéderm. Deze fillers zorgen voor een direct resultaat waar je lange tijd van profiteert.
  • Geen zware ingreep: doordat je kiest voor fillers hoef je niet onder narcose te worden gebracht en kies je voor het veilige en aantrekkelijke alternatief van een operatie.
  • Eerst een consult: je hebt altijd eerst een consult met de arts waarin wordt gekeken naar de mogelijkheden. Op deze manier kun je rustig nadenken over de behandeling en weet je zeker dat je een goed overwogen keuze maakt. Ook heb je direct duidelijkheid over de kosten die aan de behandeling verbonden zijn. Zo kun je bij Betan Clinics vrijblijvend een consult aanvragen met de behandelende cosmetische chirurg.

Tijdens en na de behandeling met fillers

Tijdens de behandeling worden de fillers op de juiste plekken in het gezicht geïnjecteerd. Op deze manier wordt een mooie, strakke en scherpe kaaklijn gecreëerd. Met de behandeling wordt de contour in het gezicht hersteld en krijg je een jeugdige uitstraling. De kaaklijn filler behandeling laat meteen resultaat zien. Na 6 tot 12 maanden zullen de effecten langzaam verdwijnen en is een nieuwe behandeling nodig om het effect te herstellen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden