Zorg Compas
     
   Home
   Zorg bij Zorg Compas
   Zorgbemiddeling
   Onze locaties
   Nieuws en Nieuwsarchief
   Werken en stagelopen
   Woon Compas
   Links
   Contact
   Sitemap
   
   Extranet

  > Nieuws en Nieuwsarchief > Online behandelingen 

Ook behandelingen zijn anno 2017 gemakkelijk online te verkrijgen!

 

Tegenwoordig doen we vrijwel alles via internet, het is dan ook vrijwel niet meer weg te denken uit ons leven. Bankieren, reizen boeken, kleding kopen of zelfs boodschappen doen, het gaat allemaal met het grootste gemak online. Ook zaken met betrekking tot zorg vinden een steeds belangrijker aandeel online. Zo vergelijken we onze zorg verzekering met die van andere en bestellen we een herhaal recept vaak online bij onze huisarts.
Ook behandelingen zijn anno 2017 gemakkelijk online te verkrijgen!

Een fijn iets dat is ontstaan door internet is dat er meer keuze mogelijkheid voor u als consument is ontstaan, u bepaald zelf hoe u zaken wilt afnemen en inkleden. Sommige behandelmethoden zijn tegenwoordig gewoon online te volgens, hierdoor ontstaat de enorme vrijheid om zorg af te nemen waar en wanneer u dat zelf wenst.

De voordelen op een rij:

  • Behandeling vanuit huis.
  • Zelf de behandeling inplannen.
  • Meer tijd om een behandeling te overdenken en mogelijkheid deze terug te lezen.
  • Regie over verloop van een behandeling.
  • Intensiever contact met de behandelaar (zowel gesprekken als online)

U kunt er indien gewenst voor kiezen behandelingen te mixen en dus zowel persoonlijke gesprekken als online consulten afnemen in een door uzelf op maat samengesteld pakket, dit natuurlijk geheel rondom uw behandel behoeften. Samen met uw behandelaar heeft u overleg aangaande uw behoefte en natuurlijk zijn of haar advies bij een plan van aanpak. U heeft persoonlijk contact wanneer dit noodzakelijk is maar kunt in alle rust zaken thuis uitwerken en deze online aanpakken wanneer dit u schikt.

Huiswerk, oefeningen en uitleg.

Om inzicht te geven in wat zaken zijn die online zouden kunnen plaatsvinden benoemen we enkele voorbeelden. Huiswerk & oefeningen zijn zaken die prima via internet kunnen plaatsvinden. Hierbij kan een opdracht worden voorzien van uitleg, voorbeelden en case studies en kan u een groter inzicht worden gegeven in uw problematiek en dit terwijl u zelf uw tempo bepaald. De snelle wereld en tijd is geld zijn hiermee niet langer aan de orde. Natuurlijk kunnen er zaken zijn die moeilijk zijn online te behandelen of waarbij vertrouwen en dus een face to face aanpak nodig is. Dit kan natuurlijk gewoon plaatsvinden naast de online behandeling. Ook kunnen de opdrachten die online gemaakt zijn in een persoonlijk gesprek worden geëvalueerd.

Wij van zorgcompas.nl zullen de komende periode in ons blog en nieuws sectie meer aandacht geven over de mogelijkheden van online behandeling en de keuze die u als cliënt hierin zelf kunt maken.Zoeken

(c) 2017 Zorg Compas - [disclaimer]